• broken image
 • broken image

  DESIGN ELEMENT

  Design Element on vuonna 2003 perustettu yksilöllisiin sisustusratkaisuihin erikoistunut hienopuusepänliike.

   

  Yrityksemme tarjoaa osaavaa, kokonaisvaltaista palvelua kalusteiden suunnittelusta asennukseen. Valmistamme keittiöt, kylpyhuonekalusteet, vaativat sisustuselementit sekä rakennuspuusepäntyöt ja yksittäiskalusteet mittatilaustyönä.

   

  Yrityksemme sijaitsee Asikkalan Vääksyssä Päijänteen välittömässä läheisyydessä.

 • PALVELUT

  ARKKITEHTITOIMISTOT

   

  Arkkitehdeille, sisustusarkkitehdeille ja muotoilijoille valmistamme heidän suunnitelmiensa pohjalta yksittäisiä uniikki- sekä kiintokalustekokonaisuuksia. Vuosien kokemuksella sekä pienistä että isommista kohteista toimimme osana tiimiä tuoden ammattitaitomme työn alla olevaan projektiin. Olemme valmistaneet kalusteita niin julkisiin, yksityisiin kuin vapaa-ajanasuntoihinkin.

   

  Verstaallamme on peruspuusepänkoneet sekä laadukas maalaamo. Pystymme valmistamaan kalusteita massiivipuusta, maalattuja ja viilutettuja levykalusteita sekä komposiittirakenteisia kalusteita. Yhteistyökumppaneina meillä on lukuisia ammattitaitoisia puutavaratoimittajia, av-toimijoita, verhoilijoita sekä muita käsityöalojen alihankkijoita.

   

  " Yhteisen projektin lopputulokseen tyytyväinen asiakas on molemminpuoleinen tavoite. "

  YKSITYISASIAKKAAT

   

  Yleisin asiakkaamme on henkilö, jolla on ajatus kotiinsa toivomastaan kalusteesta. Sopivaa ei ole löytynyt tai vanhan rakennuksen mitat ja arvomaailma eivät suosi standardikalusteita. Yhteydenoton jälkeen sovimme tapaamisen, jossa käymme yhdessä tilaan ja kalusteeseen liittyvät yksityiskohdat lävitse. Keskustelun pohjalta teemme kalusteesta ehdotuksen sekä tarjouksen aikatauluineen. Kun tarjous on hyväksytty, valmistamme kalusteet. Haluamme palvella asiakastamme loppuun saakka, joten toimitamme kalusteet avaimet käteen – periaatteella.

   

  " Kalusteet toimitetaan kohteeseen kuljetettuina sekä asennettuina käyttövalmiiksi. "

  broken image
 • broken image

  HIENOPUUSEPÄT: Jorma Kumpumäki, Janne Mujunen, Samuli Leinonen

  ARVOT

  Arvostamme taidokkaita yksityiskohtia ja perinteisiä puunkäsittelymenetelmiä, mutta myös moderneja ja nykyaikaisia tekniikoita. Mottomme on käyttää oikeita materiaaleja oikeissa paikoissa ja hyödyntää nykyaikaisia puuntyöstökoneita. Jokainen tarkoin harkittu työvaihe kunnioittaa jopa vuosisatojen ajan luonnossa kasvanutta puuta sen jatkaessa elämäänsä arvohuonekaluissa. Puun hengen ja luonteen voi aistia kalusteissamme vielä vuosikymmenten päästä.

   

  TULEVAISUUDEN PERINTÖHUONEKALUT – Laatu, yksilöllisyys, perinteet, käsityö, kunnioitus, ajattomuus, runsaus ja tulevaisuus.

   

  Tämä on Design Element!

 • NÄIN ME SEN TEEMME

  1

  Aluksi

  Yhteydenotto ja tapaaminen

  2

  Seuraavaksi

  Aikataulutus, suunnittelu ja tarjous

  3

  Lopuksi

  Tarjouksen hyväksyminen, valmistus, toimitus ja asennus